Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Bandırma Rotary Kulübü'ne yeni üyeler

Bandırma Rotary Kulübü

Bandırma Rotary Kulübü'ne iki yeni üye daha katıldı. Barış Gülmüş ve Onur Polat'ın da katılımıyla hâlen başkanlığını Kurtuluş Temur'un sürdürdüğü Bandırma Rotary Kulübü'nün üye sayısı 26'ya yükseldi. Eken Prestige Oteli salonunda düzenlenen toplantıd

Bandırma Rotary Kulübü'ne iki yeni üye daha katıldı. Barış Gülmüş ve Onur Polat'ın da katılımıyla hâlen başkanlığını Kurtuluş Temur'un sürdürdüğü Bandırma Rotary Kulübü'nün üye sayısı 26'ya yükseldi. Eken Prestige Oteli salonunda düzenlenen toplantıda, Gizem Ok'un başkanlığındaki Bandırma Rotaract Kulübü'ne de iki üyenin girişi gerçekleşti. Aslı Savaş ve Pınar Bayender'in katılımlarıyla Rotaract'ların üye sayısı 10'a yükseldi. 
Rotary gecesinde, kulübü resmî kuruluşunun 30. yılı nedeniyle başkan Kurtuluş Temur tarafından hazırlanan 30. yıl kitabı gazetecilere ve kulüp üyelerine verildi. Gecede, Bandırma Rotary Kulübü'nün 17. dönem başkanı Salih Yaldız ve 23. dönem başkanı Sedat Ülgay, birer konuşma yaptılar.
LOGO DEĞİŞTİ
Öte yandan, Bandırma Rotary Kulübü'nün 30 yıldan beri kullandığı logo da değişti. Yeni logoyu, kulüp üyesi Hikmet-Sülün Önral'ın kızları Tuğçe Önral hazırladı.
DEVİR TESLİM TÖRENİ 26 HAZİRAN'DA
Bandırma Rotary Kulübü'nün başkanlık devir-teslim töreni ise 26 Haziran 2014 günü gerçekleşecek. Erdek'in Düzler Mahallesi'ndeki Kırtay Konak Park Tesisleri'nde yapılacak gecede Kurtuluş Temur, başkanlık görevini Av. Özkan Kabasakal'a törenle devredecek.
1970 yılında, önce gayri resmi olarak kurulan Bandırma Rotary Kulübü, 22 Nisan 1983'te, eczacı Çetin Zeybek'in kurucu başkanlığında, resmen yaşama geçirilmişti.
Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli